sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Sitä sun tätä viime viikoilta

Ihanaa että jokunen lukija on jo löytänyt blogini. Tervetuloa! Vieläkään en ole ehtinyt blogin ulkonäköä muokkaamaan enemmän mieleisekseni ja senpä takia en ole blogista "huudellut" , jollekin joskus pienesti kuiskannut: saa kurkata, tämä on minulle tärkeää, tästä tykkään.

Pitkästä aikaa jotain saan tännekin. Viime viikkoina aikaa ompelulle ei oikein ole löytynyt. Jotain kuitenkin on valmistunut. Näitä muunmuassa..

Mekkosia neidille muokatulla Hannah-kaavalla ja reiluhkolla kasvunvaralla :) Tunikan ja legginsien kankaat Metsolan ystävämyynnistä.


Tässä kaava sama, mutta kankaana ihana kirppislöytö.. tätä jäi vielä reilusti!


Tämä kukka pääsi koristamaan tavallista hiuslenkkiä, kokeilin kivaa ohjetta vaikka käyttäjää ei meillä tällaisille taida vielä olla.
Pojille peruspaitoja nepparilistalla. Kaava alunperin Ottobren, muokattu omassa käsittelyssä kyllä reilusti. Kankaana Metsolan ruutujoustofrotee, tämäkin ystävämyynnistä.
Vielä muutama pipokuva.
 Esikoisen "parempaan" talvitakkiin sopiva pipo. Päällikangas mustaa velouria, vuori sekä tähtikuvio pehmoista fleeseä. Peittää sopivasti korvat.
 Kovasti me tästä tykätään, sekä äiti että poika!
Jotenkin kovin keltaista tällä kertaa!
 Jospa joulu toisi sitten muita värejä ompeluihinkin. Sillä kohta alakaa jouluttammaan, kuten meidän 3 ja 2-vuotiaat pojannaperot sanovat päivittäin! Ja tänään ensimmäinen kysyi jo: millon on äiti jouluaatto, mä en jaksa oottaa..

Sitä ootellessa, mukavia talvisia päiviä!

5 kommenttia:

 1. Oih, tänne eksyin/löysin ihanaan blogiin :). Hieno on lakki pojalla. Itekki suunnitellut lapsosille..pitäis vaan hommata kankaat :o.Ja nuo neitin mekkoset kumpainenkin niin suloisia! :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanalta näyttää hippiekukka-hannah pienemmässäkin koossa :) Mielettömän suloinen on myös tuo toinenkin mekko, tosi kauniit värit!

  VastaaPoista
 3. ihania mekkosia!

  tahtoisin niin löytää tuon mekon kaavan, tai lähinnä miten tuo kaula-aukko tehdään. saisi mukavia mekkoja tytölle. meidän kirjasto kun ei edes omista ottobre- lehtiä, vain muutama muotimuksu ja sk löytyy :D

  VastaaPoista
 4. Kiukkuiita: Kaava on Farbenmixin Hannah -tilata voi iinulta. Suosittelen todella paljon, on niin kaunis malliltaan ja mukava ommella. Siitä saa muokattua niin kesä- kuin talviversioita ihan omaan makuun.

  VastaaPoista
 5. Ihania ompeluksia! :) Löytääppä itekki kirppikseltä tuota kangasta!!
  Meilläki meinaa jouluttaa..varsinkin nyt kun lunta sato ihan kunnolla niin Seela kyselee tuon tuostaki että "Onko nyt joulu!!?" Jouluvalojakin ihan vaan pikkusen pitäny laittaa,ei paljo ;)

  VastaaPoista