tiistai 31. elokuuta 2010

Pienille pojille
Halusin tehdä jotain tuttaviemme pienelle vastasyntyneelle pojalle. Eilen, perheen jo nukkuessa ompelin pienet raitapöksyt -ja taas opin että liian väsyneenä ei kannata ryhtyä ompelemaan. Saatuani housut merkkiä vaille valmiiksi, huomasin -vyötäröresori on nurinpäin -eli siis takasauma edessä!! En malttanut enää alkaa purkamaan, laitoin vain merkin sauman päälle. En kuitenkaan näitä pöksyjä halua lahjaksi viedä, jäävät odottelemaan muuta käyttöä:)

Samoilla silmillä jatkoin siis toisten housujen kimppuun, niihin yksityiskohdiksi prässit, pikkuruinen takatasku, sekä hieman leveämmät resorit lahkeisiin. Resorit voi kääntää aluksi, myöhemmin jatkavat käyttöaikaa pituudellaan.

3 kommenttia:

 1. Nuo on kyllä niin syötävät nuo raitahousut, että ei kyllä kannata yhen sauman takia jättää viemättä! Eihän sitä edes huomaa. Ihania vaatteita, just yrittäny meijän nuorimmaiselle löytää täältä vähän isompia syysvaatteita... ei taho löytää silimälle sopivaa täältä päin:) Pittääki käyvä ruokkimasa silimä täälä vähän väliä:D

  VastaaPoista
 2. On kyllä kerrassaan ihania ompeluksia! Ja näyttäs olevan maku meillä aikalailla sama :) Täältähän voin nyt kätevästi kurkkia sun tekemyksiä kun kerta usein mietin että mitähän se Annaki siellä ompelee ;)
  Itekki oon koittanu välillä jotaki värkätä mutta ei ne kestä lähempää tarkastelua..mutta mikä sen kivempaa kun saa jonku valmiiksi vaikkei se niin priima ookkaa!! :)

  -Tiia-

  VastaaPoista
 3. ;)Tekemisen ilo, luominen, käsillä näpertäminen, oma juttu, uppoaminen korvia myöten johonkin asiaan, innostus.. Siinäpä niitä tärkeimpiä syitä ompelulle, eikös juu. Ja jos samalla saa omille tärkeille ihmisilleen aikaiseksi jotain mukavaa.. Jatketaan harrastamista!!

  VastaaPoista