torstai 30. kesäkuuta 2011

Reissuvaatteita

Aamulla startataan!
Alkuviikko on pyykätty, pakattu -ja ommeltu. Ommeltu on iltahetket, kappaleen matkaa yötäkin -pienissä erissä pienten päiväuniaikaan.

 Ennen olen kipaissut kauppaan, kaivanut alelaareja täydentäen kesävaatevarastoja. Nyt lähimpään vaatekauppaan ajelee vajaan tunnin, valikoimakin taitaa olla pienempi kuin silloin ennen kaupungissa. Siispä tuhosin kankaita Metsolalta, Saksasta, kirppislöydöistä.. ja hyvä niin!

Mieli valmistautui ommellessa tulevaan viikonloppuun. Miten sitä aina odottaakaan! Lepohetkeä.

Ommelluksissa syntyi kaikille jotain..


 Toivottavasti meno ei ole kovin apinamaista, paidoista huolimatta ;)


 Tässä on surrurrteltu oma Marimekko.. Ostin Ekocenteriltä kilohintaan keväällä ison miesten Marimekkoisen kauluspaidan, jonka rintamuksessa luki kirjailtuna Vaajatalot. Kovin hikisiä hommia paita yllä ei oltu tehty, sillä kankaassa ei näkynyt lainkaan kulumisen jälkiä. Tässä se nyt komeilee uudessa olomuodossaan. Ompelin kaveriksi keltaiset legginssit, unohdin kuvata ne ennen pakkaamista..
Hieman harmittaa tämän mekkosen kohtalo.
 Näin jo sieluni silmin pikku tytöntypykkämme viipottamassa viikonlopun helteissä tämä yllään.. mutta pieleen meni. Summanmutikkakaavoituksen tuloksena se näyttää huomattavasti paremmalta pian kolmevuotiaamme (pojan) yllä.. jäänee odottelemaan ensi kesää..

Paljon jäi kuvaamatta. Kuvataan jos muistetaan. Nyt unosille armaan viereen. Aamuauringon paisteessa suuntaamme asuntoauton keulan pohjoiseen.

Ihanaa kesäviikkoa kaikille!

11 kommenttia:

 1. Oi miten paljon olet kerennyt ihanuuksia ompelemaan. Suosikki on kyllä se omppumekko, lapset onneksi kasvaa... Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 2. Voi mitn kiva tuo Marimekko-tuunaus, kertakaikkiaan! Leppoisaa lomaa!

  VastaaPoista
 3. Mahtavia ompeluita! Tuo Marimekko-mekko on aivan ihana. Itse olin suunnitellut tekeväni saman miehen Jokapoika-paidalle, mutta se on jo totaalisen menetetty tapaus :D

  VastaaPoista
 4. Ihania vaatteita. Tuo Marimekko-mekko on varsinkin aivan mahtava! :)

  VastaaPoista
 5. Ihanaisia ompeluksia taaskin, pidän yksityiskohdista! Marimekkonen menee ihan täydestä, luulisi aidoksi. Meillä on radioviikonloppu.

  VastaaPoista
 6. Tosi ihania vaatteita olet ommellut!!!

  VastaaPoista
 7. Kauniita vaatteita olet ommellut! Taisimpa vkl ihastella miehellesi tekemää takkia ihan livenä vähän kauempaa :) Mietin katsellessa pitäisiköhän omanikin sellaista, tuskin. Hieno oli, hyvin passas käyttäjälle!

  VastaaPoista
 8. kivoja ommelluksia :) marimekkotuunaus on tosi kiva, pitääpä laittaa korvan taakse tuommoinen vinkki. ;)

  VastaaPoista
 9. Reissu käyty. Akut ladattu. Kiitos blogiystävät kommenteistanne! Niistäkin saa virtaa!

  VastaaPoista