maanantai 12. maaliskuuta 2012

Neulomus

Meillä sairastellaan. Podetaan ihan kunnon vesirokkotartuntaa.
 Lapset pienimmästä isoimpaan saman rokon kynsissä.
Olkkarissa on sairastupa.

Äiteekin sairastaa. Tauti puraisi lueskellessa erästä inspiroivaa blogia tässä männä iltana. Ei kun kirjastosta ohjetta kalastamaan,
 ja tässä ollaan. En malttanut odotella edes sopivanvärisiä nappiloita, vaan tikkasin kiinni ne neljä samanväristä jotka nyt jotensakin sinnepäin sopinevat.
Pikkumies nukkuu yöunen ensimmäistä pätkäänsä, joten sovittelu jäänee huomiseen aamuun.

Muistakaahan arvonta! Vielä vuorokausi aikaa osallistua.
6 kommenttia:

 1. Oi,ompa kivan näkönen. Mistä tuollaisen ohjeen löytää? :)

  VastaaPoista
 2. Minä niin tiedän tuon vimmaisen tunteen, kun pitää hetijustiin saada jotain tehdyksi! =D Heitäpä postissa meillekin vesirokko, kaikki neljä on sairastamatta vielä, olis kiva saada se pois päiväjärjestyksestä ennen kuin ovat kovin isoja. Jenkeissä myydään muuten vesirokkotikkareita.... yök!!

  VastaaPoista
 3. Nanni: Moda 1/2011 sisältää ohjeen tuohon villatakkiin. Isompiakin kokoja löytyy:)
  Tiina: Tehdäänkö vaihtarit, laitat meille postiin sitä "mummovirtaa" jota näyttää sinulla olevan, laitan sitten rokkoa tulemaan:) Aika hurjaa touhua kyllä, kun kaikki sairastavat yhtä aikaa. Jostästähengissäselvitään -viikko.

  VastaaPoista
 4. ^mummovirta loppuu tasan tuohon ompeluhuoneen ovelle.. voisin ommella ja tehdä näitä kivoja juttuja vaikka kuinka, mutta muuta en sitten jaksaiskaan.. =)

  VastaaPoista
 5. Kiva neuletakki :) Tuollasta jämälankatakkia oon ajoittain haaveillu tekeväni, mutten oo jotenki saanu aikaan.. Mistä kirjasta/lehestä otit ohojeen?

  VastaaPoista
 6. Sari: Ei muuta kuin neulomaan, ohje löytyy siis Moda-lehdestä 1/2011.

  VastaaPoista