sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Sinistä ja punaista

Oman mielen piristykseksi ja kangasvarastojen tyhjentämiseksi täytyy välillä ommella sitä mikä vain mukavalta tuntuu! Vaikka tämänkokoisia hameenkäyttäjiä meillä ei olekaan, iltani iloksi surruuttelin viimeviikolla tällaista:

Viimekesäiset kirppislöydöt, kotimaiset vanhat reipashenkiset kesämekot saivat uuden elämän näissä hamosissa. Koko reipas 120 - 130 cm.Samasta sinisestä sortsit resoreilla koossa n 116 cm.


Metsolan apilasta perusmallisia tunikoita. Olisin halunnut pienempään piristykseksi valkoisen resorikanttauksen kaula-aukkoon, mutta tyhjää näyttää resorilaatikossa olevan. Mistä te muuten ostatte resoreita? Missä on hyvän laatuisia resoreita mukavissa sävyissä?

Lopuksi pikkuruinen tuliainen kummitytölle. Pussukka reilulla "kahvalla", joten kulkee myös käsilaukkuna mukana. Kangas todella hyväkuntoisen iiison essun helmasta, siitä jää vielä moneen ompelukseen kangasta!

MaMa-haasteen viimeisin aihe on sydän. Vaikka sydämellisiä ajatuksia ystävänpäiväviikolla kovasti liikkuikin, toteutuspuoli jäikin näin pikkiriikkiseksi. Jospa tämä pieni sydänpussukka lämmittäisi jonkin lukijan mieltä samalla tavoin kuin se näytti pienen kummitytön mieltä lämmittävän. Kulkihan se tyttösen käsipuolessa lähes koko eilisen päivän.


Oikein mukavaa sunnuntaita kaikille!

5 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita!! Hameet ovat aivan ihania ja kaikki muukin. Onko apilakangas siis vintagea vai uustuotantoa? Kassi on kaunis ja siististi tehty -kiitos osallistumisesta haasteeseen:)

  VastaaPoista
 2. Entäs nuo blogin otsikkokuvan omenakankaat -uusia vai vanhoja? Ihan ihan ihania!

  VastaaPoista
 3. Minulle kehuskeltiin myllymuksujen ja tanssivan langan resoreita kun kyselin samaa :)
  Kummastakaan en ole viel tilannut.
  Viimes tilasin kangas-mallasta muutamaa resoria ja olen tykännyt :)

  Nii ja kivoja ompeluksia :)

  VastaaPoista
 4. Leena: Apilakangas Lasten Metsolan uustuotantoa, ihanaa joustoftoteeta jota löytyy nyt punaisena, ruskeana, keltaisena ja vihreänä. Omppukankaista mekkokangas on uutta, joustofroteeta Myllymuksuilta, lakin kangas kierrätetty vanhasta essusta sekin :)
  Sani: kiitos vinkeistä!

  VastaaPoista
 5. Oi miten ihanat, se pikku-laukku on kyllä upea. Minä kehuskelen Myllymuksun resoreita, oikein paljon sävyjä ja tosi hyvänlaatuiset. Meillä EK-ssa aivan kamalan pieni valikoima.

  VastaaPoista