torstai 25. elokuuta 2011

Kaivolta kotia

Keltaiset langat koneessa. Keskeneräisten koria tyhjennelty. Siinäpä lyhyesti ompelurupeamaa toissaillalta. Nyt sormet syyhyävät maalipensselin seuraan, joten pikaisesti kuvia vain..Eskarilainen tarvi verkkarit. Mistäpä niitä tähän hätään, valmiina. Ainoa verkkarikangas pinkin lisäksi jota jemmasta löytyi, oli keltaista. Siitä siis.
 Nyt näkyy -kaivolta kotia -missä meidän jeppe juoksee.
Sieltä keskeneräisten korista, valmiiksi leikattuna, löytyi tämä paita.  Kelle lie aiottu. Pienimmälle mahtui päälle.


Lämpimästi tervetuloa, uudet lukijat joita huomaan seuraan liittyneen! Olisi mukava kuulla teistä ja muistakin lukijoista useammin! Ketä täällä kurkistelee?

Palataan taas!

7 kommenttia:

 1. ihania keltaisia ompeluksia! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis tuo tunikan kangas - ja uudehko lukija taidan olla, kiva blogi!

  VastaaPoista
 3. Ihanat keltaiset!!! Vimppa paita on upeakuosinen ja sammakkokassi niin söpö!

  VastaaPoista
 4. Heissan! Viime viikon perhekahvilassa kyselin sun blogista ja niimpä ilmoittaudun uudeksi lukijaksi. Ja voin sanoa että ihan olen kateellinen sun ompelutaidoille, ihania luomuksia. Ite osaan just sen verran konetta käyttää, että housunlahkeet saan lyhennettyä. ;) Mulla olis semmonen keltanen, kukallinen lakanakangas,"retroa", ite en uskalla siitä mitään tehdä joten ajattelin josko kelpaisi sinulle. Voin joku päivä kävästä näyttämässä tai jos tulet ens viikolla perhekahvilaan niin otan sinne mukaan.

  Terv.Teija

  VastaaPoista
 5. Herkut verkkarit!!! Kunhan omani ehtivät eskari- ja koluikään, saattaapa meiltäkin löytyä keltaista verkkarikangasta.. ;)

  VastaaPoista
 6. Ihania (:
  Täällä oon aina välillä käyny kattelemassa, ku en käymää oo ehtiny, ku koulut on alakanu (: Pitää tulla joku ilta ku ei oo muuta.. (: Mutta tosi ihania värejä nuissa, tykkään itekki keltasesta ja oranssista vaikka niitä ei kovin usein mun päällä näykkään (: (;
  -Lotta-

  VastaaPoista
 7. Kivoja ompeluksia! Tänne eksyn ihastelemaan yleensä aina, kun uusia päivityksiä tulee :)

  VastaaPoista